boek

'STOP STRESS'

verbeter je leven door stress en nervositeit efficiënt aan te pakken

 

Boek 'Stop Stress' - harde kaft /wikkel /leeslint                 e-book 'Stop Stress' volledig

                 e-book 'Stop Stress' volledig

287 blz - luxe uitgave  pdf formaat epub formaat
tijdelijke actie 29,90 euro  24,95 tijdelijke actie 14,95 euro   11,95 tijdelijke actie 14,95 euro   11,95

 

Zoek je een oplossing voor stress? Wil je de tools om je stress te beheren / te beheersen? Het boek "Stop Stress" kan je daar mee helpen, door de adviezen gebaseerd op 40 jaar ervaring van de auteur.

Zoek je informatie over stress en de gevolgen ervan? De impact van stress op je lichaam en je leven? De mogelijk dodelijke gevolgen van chronische stress en spanning?

In het boek "Stop Stress," dat voor het eerst verscheen in 1995 en verschillende keren herzien werd, vind je duidelijk verstaanbare uitleg over stress en burnout, met medische en psychologische achtergrondinformatie uit de praktijk. Dit boek bespreekt thema's zoals:

  • Wat zijn de alarmtekens bij stress?
  • Waar moet je op letten om een burnout te voorkomen?
  • Welke middelen helpen écht tegen stress?

Zoek je een natuurlijke therapie voor je stressproblemen? Behandelingen die 100 % veilig zijn? In het boek ‘Stop Stress’ vind je een opsomming van diepwerkende middelen uit de natuur. Daarnaast bevat het boek een hulp en richtlijnen om zelf de juiste middelen te kiezen.

 

Enkele markante onderwerpen in dit boek:

Ons denken is ons voornaamste wapen tegen ongezonde stress
Stress versnelt je veroudering
De invloed van vriendschap op stress
Effecten van stress op korte en op lange termijn
Ben je een sympaticotonieker of vagotonieker?
Vijf signalen om dodelijke stress te herkennen
Hoe sporten kan helpen bij stress
Hoe kun je van slaaptabletjes afkomen?
Kies het natuurlijke middel dat bij je past
De invloed van elektriciteit op stress
Wel of geen koffie bij stress?
Stress beheersen in vijf minuten
Hoe kun je je batterijen weer opladen?
Wat je wel en niet moet eten bij stress
Tien ‘anti-stress-pareltjes’ voor de huisvrouw
Wat je kunt doen om ‘Burnout’ te voorkomen 

 

Getuigenissen van lezers

Het boek "Stop Stress" heeft al heel wat mensen geholpen. Hieronder vind je een greep uit de positieve reacties op het boek die we ontvangen hebben.

 

Met een gezonde dosis twijfel,begon ik aan dit boek. Heb immers al vele zelfhulpboeken geprobeerd. Dit boek heeft me echter meteen naar de keel gegrepen. Allereerst komt het geheel pretentieloos over,de warme schrijfstijl spreekt meteen aan en verwarmt het hart. De auteur mag dan eenvoudige taal gebruiken,vanuit zijn rijke ervaring als homeopathisch arts en echte stressdeskundige weet hij echt wel waar hij het over heeft. Het boek is mooi opgebouwd met vaak ontroerende ervaringen van mensen zoals u en ik,die meteen aanspreken. Zelfs vanuit de eigen leefwereld van Verheyen worden eerlijk en gevoelig voorbeelden verteld,waardoor je als lezer een goed gevoel krijgt van (h)erkenning. Ik haal dit boek vaak uit de kast,omdat het zo praktisch is en echt aanmoedigt met grote A! Dit heerlijke boek bewijst dat er echt oplossingen voor alle soorten stress bestaan,sommige niet eens ver te zoeken. Het raakt je,geeft je nieuwe hoop en een geweldige zin om een nieuwe start te maken.

J.P. uit Dendermonde

 

Ik ben absoluut geen lezer. Maar met dit boek heb ik het niet moeilijk om het nu en dan ter hand te nemen en er iets uit te halen of er eens in te bladeren. Het is zeer toegankelijk en heel mooi geïllustreerd. Een heel aangenaam boek.

Mevr. V.D. uit Utrecht

 

Wat me opvalt aan dit boek over stress is dat ik me herken in de vele situaties die beschreven worden. Dit betekent dan ook dat ik me erg aangespoord voel om de aanbevelingen die overvloedig in het boek aanwezig zijn toe te passen. Bedankt voor dit praktisch boek.

Y.G. uit Leuven

 

Eindelijk ook iets over huisvrouwen. Voor mij was het al lang duidelijk dat huisvrouwen zeer veel last kunnen hebben van stress. Het is echter heel aanmoedigend hier iets over te lezen en praktisch bruikbare informatie en hulpmiddelen aangereikt te krijgen die kunnen helpen bij stress.

Mevr. M.O. uit Amersfoort

 

Dit is duidelijk een boek uit de praktijk en voor de praktijk. Iedereen die met stress te maken heeft, zowel professioneel als persoonlijk, zou dit werk moeten bezitten.

Dhr.J.V. uit Dilsen

 

Het boek geeft je energie, levenslust, zin om er weer tegenaan te gaan. Dokter Marcel Verheyen bespreekt niet alleen de medische kant van stress, nervositeit, vermoeidheid en soortgelijke symptomen, maar geeft ook 101 direct toepasbare tips om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Hij legt ook helder uit hoe je een natuurlijk middel kunt kiezen dat bij je past en welke rol voeding speelt bij stress. Een boek om in een adem te lezen en daarna nog vaak te raadplegen.

Dhr. B.B. uit Amsterdam

 

Voor wie zijn leven een nieuwe,frisse wending wil geven:dit boek is een absolute must! De taal is eenvoudig gehouden,doch heel het boek straalt een warme en oprechte belangstelling uit voor de mens als individu. Het was zo boeiend en leerrijk dat ik er haast niet kon over zwijgen. Er worden voorbeelden in gegeven vanuit het dagelijkse leven,vaak vanuit Dr. Verheyens eigen leefwereld, wat het boek een hartelijke touch geeft. Eigenlijk kan jong en oud,geleerd of niet-geleerd er zijn gading in vinden. Het maakt dat je terug een geweldige zin in het leven krijgt! Vele vrouwen zullen het hoofdstuk over:’miljoenen huisvrouwen in nood’ een revelatie vinden. Het veranderde alleszins mijn leven op een ongekende manier. Dit unieke boek beschrijft zo evident mogelijk hoe met stress om te gaan,dat je als lezer het gevoel krijgt:is het werkelijk zo doenbaar die akelige stress de kop in te drukken? Dat is het ook,daar heeft dit boek me wel van overtuigd! Er is ook ruimte gewijd aan kinderen die onder stress staan en één van de hoofdstukken behandelt plankenkoorts,voor wie regelmatig een podium op moet een echte aanrader!

Mevr. M.A. uit Antwerpen

 

Praktisch 

 

Online bestellen

             1. Luxe Boek Stop Stress

              2. E-book Stop Stress volledig

              3. E-book Stop Stress deel 1

              4. E-book Stop Stress deel 2

              5. E-book Stop Stress deel 3

              6. E-book Stop Stress deel 4

              7. E-book Stop Stress deel 5

Stop Stress

   

Over de auteur

Dr. Marcel Verheyen studeerde af aan de Universiteit van Leuven. Gedurende zijn bijna 40-jarige praktijkervaring als arts voor natuurgeneeswijzen heeft hij een uitgebreide studie gemaakt van de medische, psychische en sociale kanten van stress. Dr. Verheyen publiceerde diverse boeken en artikelen over stress en nervositeit en schreef tevens lesboeken voor artsen.
De eerste editie van Stop Stress verscheen in 1995 en was al direct een regelrechte bestseller. Het boek is sindsdien geregeld herdrukt en aangevuld met de nieuwste inzichten.

 

Stop Stress op TV

Interview op ROB TV

Interview op TV Limburg

 

Boek 'Stop Stress'

harde kaft met wikkel en leeslint - 287 bladzijden

met tientallen tekeningen en illustraties

aktie 29,90  24,95 euro

 


 

© 2019 - Digital3D - Disclaimer